Strategická analýza Leros s.r.o. - Vuong, Huong Ly; Štamfestová, Petra, 1984-; Kubíčková, Markéta, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem bakalářské práce je na základě výsledků získaných za pomocí strategické analýzy odhalit kroky k dosažení kvalitní činnosti společnosti a navrhnout nejlepší možné řešení pro její stávající problémy. Předmětem strategické analýzy bude společnost Leros, s.r.o., která se zaměřuje na sběr léčivých bylinek, a z nich poté vyrábí farmaceutické čajové směsi a bylinné čaje. Za použití strategických nástrojů budou odhaleny vlivy, které mají pozitivní i negativní dopady na chod společnosti Leros s.r.o. Společnost, která chce dosáhnout svého úspěchu v této době, kdy se každým dnem objevují na trhu nové příležitosti, ale i hrozby, by měla být schopna určit své silné a slabé stránky a své konkurenční prostředí. Práce bude přínosem pro společnost jako celek, konkrétně pak pro marketingové či finanční oddělení.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses