Vnitropodniková komunikace vybrané firmy - Hošťálková, Anna; Králová, Tereza, 1978-; Horáková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá interní komunikací ve vybrané společnosti. Jejím hlavním cílem je identifikování nedostatků v interní komunikaci a navržení vhodného řešení pro management společnosti. Teoretická část obsahuje úvod do problematiky komunikace a dále se zaměřuje na interní komunikaci a firemní kulturu. Praktická část práce pak analyzuje současnou komunikační situaci ve vybrané společnosti za použití metod rozhovoru s managementem společnosti a dotazníkového šetření se zaměstnanci společnosti. Na základě vyhodnocení výsledků je pak sestaveno doporučení a návrh na zlepšení současné situace ve společnosti.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses