Inovace digitální uživatelské zkušenosti na radiodiagnostickém oddělení - Koťara, Tomáš; Potančok, Martin; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu příprav na radiodiagnostickém, včetně návazných procesů a podmínek. V další fázi je cílem navrhnout a implementovat aplikační podporu, která má za úkol usnadnit pacientům přípravu před vyšetřením a celkovou orientaci na radiodiagnostickém oddělení. V úvodní teoretické části je pozornost zaměřena na právnické aspekty aplikační podpory. Zmíněna je i historie a vývoj oboru. Dále je analyzována část procesu péče na radiodiagnostickém oddělení a její rozpad mezi jednotlivé technické nástroje. Značná pozornost je věnována i komunikaci s pacienty a jejich role v procesu. Následně je posouzena efektivnost péče a hledána cesta k jejímu zlepšení a zlevnění. Praktická část se zaměřuje na analýzu potřeb pacientů. Věnuje se návrhům, uživatelským scénářům, následnému vývoji a implementaci celé aplikační podpory. Nedílnou součástí je i technické testování a popis bezpečnosti. Na závěr aplikační podpora projde testováním v reálném prostředí, ke kterému autor poskytne komentář a nastíní možnost dalšího rozvoje.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses