Distribuce v pojišťovnictví s ohledem na online srovnávače - Kohoutová, Petra (2021)
Bakalářská práce je zaměřena na distribuci pojištění, a to zejména na jeden konkrétní specifický distribuční kanál, kterým je online srovnávač pojištění. Teoretická část práce se nejdříve zabývá stručným úvodem do oblasti pojištění, dále kategorizací distribuce pojištění a postupně přechází k problematice online srovnávačů. Empirická část obsahuje výsledky dotazníkového šetření, které mělo za úkol zmapovat názory respondentů na jednotlivé distribuční kanály a zhodnotit povědomí respondentů o online srovnávačích.