Distribuce v pojišťovnictví s ohledem na online srovnávače - Kohoutová, Petra; Ducháčková, Eva, 1958-; Štok, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce je zaměřena na distribuci pojištění, a to zejména na jeden konkrétní specifický distribuční kanál, kterým je online srovnávač pojištění. Teoretická část práce se nejdříve zabývá stručným úvodem do oblasti pojištění, dále kategorizací distribuce pojištění a postupně přechází k problematice online srovnávačů. Empirická část obsahuje výsledky dotazníkového šetření, které mělo za úkol zmapovat názory respondentů na jednotlivé distribuční kanály a zhodnotit povědomí respondentů o online srovnávačích.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses