Strategická analýza společnosti Baťa, a.s. - Kratochvílová, Lucie; Smrčka, Luboš; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na strategickou analýzu akciové společnosti Baťa, což je celosvětově známá česká společnost zabývající se výrobou a prodejem obuvi a doplňků. Práce je rozdělena do několika částí, ve kterých jsou postupně probrány jednotlivé analýzy z teoretického i praktického hlediska. Nejprve se práce zaměřuje na historii a popis podniku Baťa, a.s. V další části se zkoumá analýza okolí této společnosti, jež sestává z analýzy mikrookolí a analýzy makrookolí. Následující část se týká analýzy vnitřních zdrojů a schopností a poslední část práce se poté zaměřuje na syntézu, tedy na SWOT analýzu a analýzu rizika. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit pozici společnosti Baťa, a.s. a formulovat možná doporučení pro její dlouhodobou úspěšnost.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses