Analýza péče o zaměstnance v ČSOB, a.s. - Strnadová, Barbora; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce, zaměřující se na péči o zaměstnance, se zabývá analýzou zaměstnaneckých výhod společnosti Československá obchodní banka, a. s. Cílem této práce je zmapování informovanosti pracovníků o zaměstnaneckých výhodách, jejich vlivu na výběr zaměstnání, pracovní výkon a spokojenost zaměstnanců se současnou strukturou nabízených benefitů. Teoretická část práce se zaměřuje na motivaci, složky odměňování zaměstnanců, a to především na zaměstnanecké benefity. Praktická část práce se zabývá analýzou zaměstnaneckých benefitů společnosti, na základě jejíchž výsledků jsou navrženy optimalizační změny, prostřednictvím nichž by mohlo dojít k zefektivnění současné nabídky a tím i zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses