Analýza motivačních faktorů zaměstnanců kaváren s výběrovou kávou a navržení motivační strategie v kontextu pandemie COVID 19 - Jáně, Šimon (2021)
Bakalářská práce pracuje s odbornými znalostmi o motivaci, pracovní motivaci, pracovní spokojenosti a fluktuaci zaměstnanců v kontextu pohostinství v době pandemie COVID 19. Práce si dává za úkol vytvoření popisu a vytvoření profilu zaměstnance kaváren s výběrovou kávou s popisem hierarchie motivačních faktorů za účelem vypracování motivační strategie pro tyto specifické zaměstnance. Dílčím cílem práce je odpovědět na otázku, jaké změny způsobila pandemie COVID 19 v této konkrétní oblasti pohostinství, které bylo pandemií kriticky zasaženo.