Budoucnost dobíjecí infrastruktury osobních automobilů v Praze - Stehlíková, Ingeborg; Zelený, Lubomír; Kunst, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá budoucností dobíjecí infrastruktury osobních automobilů. Hlavním cílem je posouzení schopnosti hlavního města Prahy zajistit dostatečnou kapacitu infrastruktury k dobíjení osobních automobilů do roku 2030. Vyhodnocení probíhá na základě zpracování dat celkem 153 pražských veřejných dobíjecích stanic společností ČEZ, PRE, E.ON a MOL, které jsou sledovány v roce 2020 za účelem zjištění aktuální situace veřejné dobíjecí infrastruktury v hlavním městě. Následně je pomocí analýzy současného stavu a sekundárních dat vycházejících z plánů Prahy navržen model predikce vývoje poptávky po pražských veřejných dobíjecích stanicích. Hlavním výstupem modelu je průměrné procento utilizace pražské veřejné dobíjecí infrastruktury pro automobily v roce 2025 a 2030, jež odpovídá na hlavní výzkumnou otázku práce.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses