Strategická analýza okolí společnosti Nobilis Tilia s.r.o. - Masařová, Jana; Boukal, Petr, 1962-2022; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce provádí strategickou analýzu okolí firmy Nobilis Tilia s.r.o., která se zabývá výrobou přírodní kosmetiky. Cílem práce je odhalit klíčové faktory okolí, příležitosti a hrozby, které na společnost působí. Práce si klade za cíl také zhodnocení na základě analýzy vnitřních zdrojů firmy, zda je schopna těmto faktorům čelit. Cíle práce jsou naplňovány prostřednictvím popsaných metod, které jsou konkrétně aplikovány v praktické části. V závěru dochází k syntéze všech dosud zjištěných skutečností a navržení strategických doporučení pro budoucí vývoj společnosti Nobilis Tilia. Práce vychází z veřejně dostupných zdrojů a databází.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses