Finanční a strategická analýza včetně finančního plánu společnosti Topelex s.r.o. - Vykouřilová, Martina; Staňková, Anna, 1951-; Charvátová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato diplomová práce se zabývá finanční a strategickou analýzou společnosti Topelex s.r.o. v letech 2015 až 2019, která je doplněna o zjednodušený krátkodobý finanční plán. Cílem bylo prověřit finanční zdraví podniku a upozornit na případná hrozící rizika týkající se ekonomické stránky. Práce je rozčleněna na část teoretickou, ve které popisuji metodiku finanční a strategické analýzy a část praktickou, kde je představena společnost Topelex s.r.o. a ve které se aplikují poznatky z části teoretické na základě zveřejněných údajů o společnosti. V závěru shrnuji nejdůležitější body, které vyplynuly z výsledků obou analýz.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses