Finanční analýza společnosti CGI IT Czech Republic s.r.o. - Ermolaev, Ilya (2021)
Primárním účelem této bakalářské práci je prostřednictvím finanční analýzy ohodnotit finanční zdraví společnosti CGI IT Czech Republic, s.r.o., v období 2014 až 2018. Práce je sestavena ze 4 částí: úvodní informace, analýza rozdílových ukazatelů, analýza poměrových ukazatelů, souhrnné indexy hodnocení. Dále práce je rozdělena na dílčí části, které začínají teorií a končí praktickým výpočtem. Výsledné hodnoty jednotlivých ukazatelů jsou porovnány s hodnotami vybraných konkurentů. V závěrečné části jsou shrnuty výsledky dílčích kapitol a posouzeno finanční zdraví zkoumané společnosti.