Finanční analýza společnosti CGI IT Czech Republic s.r.o. - Ermolaev, Ilya; Tvrdek, Filip; Mottlová, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Primárním účelem této bakalářské práci je prostřednictvím finanční analýzy ohodnotit finanční zdraví společnosti CGI IT Czech Republic, s.r.o., v období 2014 až 2018. Práce je sestavena ze 4 částí: úvodní informace, analýza rozdílových ukazatelů, analýza poměrových ukazatelů, souhrnné indexy hodnocení. Dále práce je rozdělena na dílčí části, které začínají teorií a končí praktickým výpočtem. Výsledné hodnoty jednotlivých ukazatelů jsou porovnány s hodnotami vybraných konkurentů. V závěrečné části jsou shrnuty výsledky dílčích kapitol a posouzeno finanční zdraví zkoumané společnosti.
Vedoucí práce: Filip Tvrdek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses