Analýza hypotečního trhu v letech 2010–2020 - Kuča, Vojtěch; Radová, Jarmila; Palán, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce sleduje vývoj hypotečního trhu po finanční krizi 2008 v České republice a s ním úzce spjatý nemovitostní trh pro zavedení hypotečního trhu do souvislostí k porovnání se stavem za rok 2020, kdy je nejen hypoteční, ale celý finanční trh ovlivněn pandemickou krizí v České republice. V první části jsou zavedeny a vysvětleny důležité pojmy. Ve druhé části je analyzován hypoteční i nemovitostní trh v letech 2010-2019. Ve třetí částí jsou zhodnoceny výsledky za pandemický rok 2020. Cílem práce je určit významné faktory ovlivňující hypoteční a nemovitostní trh a dopady pandemického roku 2020 na hypoteční a nemovitostní trh a pokusit se určit budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses