Strategická analýza společnosti Epico International, s. r. o. - Procházka, Dominik; Krause, Josef, 1978-; Kubíčková, Markéta, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je přinést společnosti Epico International, s. r. o. komplexní a kritický pohled na její současné postavení na trhu, na trh samotný, okolí společnosti, na předpokládaný budoucí vývoj a v neposlední řadě přinést relevantní doporučení, ze kterých společnost bude schopna čerpat. K naplnění cíle jsou použity nástroje strategické analýzy. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. První část je teoretická, ve které jsou definovány a uvedeny základní postupy nástrojů strategické analýzy. Na základě tohoto definování jsou následně v praktické části provedeny jednotlivé analýzy na společnosti Epico International, s. r. o. V závěru jsou shrnuty celkové výsledky jednotlivých analýz, jsou definovány silné a slabé stránky společně s příležitostmi a hrozbami, které pro společnost Epico International, s. r. o. plynou a v neposlední řadě jsou navrhnuta strategická doporučení týkající se budoucího vývoje společnosti.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses