SMED v potravinářském průmyslu - Radchych, Olga (2021)
Tato diplomová práce má za cil ověřit účinnost implementace metody SMED integrované s jinými nástroje lean managementu ve společnosti potravinářského průmyslu. Metodický práce je vedena pomoci postupu DMAIC a využívá nástroje a techniky štíhlé výroby, jako je SIPOC, Spaghetti diagram, vývojový diagram, Ishikawa diagram, analýza plýtvání, kontrolní plán a A3 report. Aktuální výsledky implementace ukazují, že celková doba trvaní procesu přestavby je snížena na 50 %. Práce taky pojednává o některých odlišnostech využiti modifikované metody SMED v potravinářských a nepotravinářských společnostech.