SMED v potravinářském průmyslu - Radchych, Olga; Martínez, Felipe; Košč, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato diplomová práce má za cil ověřit účinnost implementace metody SMED integrované s jinými nástroje lean managementu ve společnosti potravinářského průmyslu. Metodický práce je vedena pomoci postupu DMAIC a využívá nástroje a techniky štíhlé výroby, jako je SIPOC, Spaghetti diagram, vývojový diagram, Ishikawa diagram, analýza plýtvání, kontrolní plán a A3 report. Aktuální výsledky implementace ukazují, že celková doba trvaní procesu přestavby je snížena na 50 %. Práce taky pojednává o některých odlišnostech využiti modifikované metody SMED v potravinářských a nepotravinářských společnostech.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses