Srovnání letišť Václava Havla Praha a Mezinárodního letiště Almaty - Filatov, Daniil; Zelený, Lubomír; Hrehor, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce je věnována letecké dopravě a porovnání letišť v Praze a v Almaty, největším městě Kazachstánu. Struktura práce je rozdělena na část teoretickou, která je zaměřena na základní charakteristiku letecké dopravy a na důležitější součást letecké infrastruktury – letiště, a na část praktickou, ve které jsou představena jednotlivá letiště, stručně popsána jejich historie a současné kapacitní parametry. Následně jsou zde vyhodnoceny základní výkonové ukazatele, označeny oblíbené destinace z těchto letišť a určeny základní služby poskytované cestujícím. Srovnávací analýza je provedena na základě teoretického definování výkonových ukazatelů.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses