Analýza vnitropodnikových logistických procesů - Petroušek, Robert; Rathouský, Bedřich; Kvapil, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce je zaměřená na analýzu vnitropodnikových logistických procesů ve výrobní společnosti blízko mého bydliště v Severních Čechách. Cílem této práce je pomoci střednímu a vrcholovému managementu v řízení logistických vnitropodnikových procesů, tyto procesy zanalyzovat a navrhnout optimalizační řešení vedoucí k finančním i pracovním úsporám. V teoretické části je definována logistika obecně, vnitropodnikový logistický řetězec a jeho části (nákup, zásobování, skladování), dále logistické technologie a oblíbené optimalizační metody vedoucí ke zvýšení efektivity procesů. V praktické části je představena společnost a rozebrány jednotlivé části celé výrobní cesty společnosti. Na základě této analýzy bylo zjištěno a popsáno úzké místo a navrhnuto optimalizační řešení.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses