Komparace státní politiky zaměstnanosti v roce 2019 ve srovnání s rokem 2020 v České republice - Marešová, Karolína; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Bartůsková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce na téma „Komparace státní politiky zaměstnanosti v roce 2019 ve srovnání s rokem 2020 v České republice“ se věnuje vybraným nástrojům aktivní politiky zaměstnanosti, nezaměstnanosti a výdajům na tuto politiku. V roce 2020 musela vláda aktivně zasáhnout do ekonomiky a pomoct udržet vysokou zaměstnanost, která byla ohrožena šířením nákazy COVID-19. Teoretická část práce se zabývá základními pojmy spojenými se státní politikou zaměstnaností, nezaměstnaností a fungováním trhu práce. Hlavní část praktické části se věnuje analýze vybraných ukazatelů politiky zaměstnanosti a nově zavedenému programu Antivirus. Výsledkem práce je komparace státní politiky zaměstnanosti v době koronavirové krize s rokem předchozím.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses