Strategická analýza společnosti Alza.cz a.s - Bujok, Jan; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce, je provést strategickou analýzu společnosti Alza.cz a.s. Na základě zpracované strategické analýzy jsou navrhnuty, manažerská doporučení, která by měla vést k získání a udržení dlouhodobého úspěchu firmy. Strategická analýza se zabývá především rozborem vztahů firmy s vnějším prostředím a zhodnocení jejích vnitřních zdrojů. Bakalářská práce je rozdělena do dvou hlavních částí, na teoretickou část a praktickou část. V teoretické části bude upřesněn postup strategické analýzy a konkrétně popsány metody, které budou využívány v praktické části. V závěru bude provedena syntéza poznatků z předchozích analýz a navrhnuta strategická doporučení pro budoucí chod společnosti.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses