Struktura neformálních vztahů v organizaci a jejich vliv na pracovní angažovanost v době koronavirové pandemie - Glücková, Adéla; Čada, Karel; Gašková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této práce je zanalyzovat neformální vztahy a pracovní výkon v konkrétní organizaci a zjistit, jak se změnily během koronavirové pandemie. Teoreticko-metodologická část je věnována shrnutí poznatků týkajících se neformálních vztahů a pracovního výkonu a nastínění metod, které jsou využity v analytické části. Analytická část je případovou studií společnosti Danisco Czech Republic a.s. Na zaměstnancích bylo prokázáno, že během pandemie mezi nimi došlo k utlumení neformálních vztahů a poklesu pracovního výkonu.
Vedoucí práce: Karel Čada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses