Regulace účetnictví v českých zemích 1942 - 1952 jako odraz soudobých politických a ekonomických změn - Ďoubalíková, Anna; Janhuba, Miloslav, 1950-; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Práce si klade za cíl komplexně shrnout vývoj české politické scény a její dopady na vývoj českého účetnictví v období let 1942 až 1952. Cílem je seznámení se s politickým vývojem a následné charakterizování specifik týkajících se účetnictví, které dané období a politická situace přináší.
Vedoucí práce: Miloslav Janhuba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses