Strategická analýza podniku OLMA, a.s. - Dlouhý, Lukáš (2021)
Cílem této bakalářské práce je prostřednictvím strategické analýzy společnosti OLMA, a.s. identifikovat klíčové hrozby, příležitosti, silné a slabé stránky podniku a následně formulovat strategická doporučení pro budoucí rozvoj podniku a posílení pozice na trhu mléčných výrobků. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části budou popsány nástroje a metody externí a interní analýzy podniku. V praktické části budou tyto nástroje a metody aplikovány na zkoumaný podnik. Získané poznatky budou následně využity pro navržení strategických doporučení.