Strategická analýza podniku OLMA, a.s. - Dlouhý, Lukáš; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je prostřednictvím strategické analýzy společnosti OLMA, a.s. identifikovat klíčové hrozby, příležitosti, silné a slabé stránky podniku a následně formulovat strategická doporučení pro budoucí rozvoj podniku a posílení pozice na trhu mléčných výrobků. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části budou popsány nástroje a metody externí a interní analýzy podniku. V praktické části budou tyto nástroje a metody aplikovány na zkoumaný podnik. Získané poznatky budou následně využity pro navržení strategických doporučení.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses