Hudební trh v období omezení produkce - Křížová, Jana; Černá, Jitka, 1961-; Sládek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce se zabývá českou hudební scénou v období omezení produkce vlivem restrikcí proti Covid-19. Cílem práce je nalézt motivaci muzikantů přejít na alternativní formu koncertování a tím lépe pochopit jejich situaci i počínání. Teoretická část pohlíží na muzikanta jako na roli podnikatele, neziskový sektor a na roli interpreta jakožto marketingový produkt. Teorii autorka využívala pro zpracování praktické části, která má tři složky. Situační analýzu, která mapuje měnící se hudební prostředí během restrikcí a dále focus group, ze které vyplynuly variace možných motivací. Následně proběhly hloubkové rozhovory, ze kterých byly zjištěny nejvýznamnější motivace spolu s okolnostmi, které tyto motivace ovlivňují. Mezi nejvýznamnější spadá motivace nadšení pro věc, touha být i nadále součástí komunity či motivace být stále vidět.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses