Srovnání MHD v Praze a Almaty - Ruziyeva, Arina; Mervart, Michal, 1977-; Zelený, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá srovnáním dvou systémů městské hromadné dopravy, a to v Praze a Almaty, největším městě Kazachstánu. Cílem práce je analýza městské hromadné dopravy v obou městech a následné porovnání za účelem zjištění slabých stránek v dopravním systému města Almaty. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní pojmy a definice. Praktická část obsahuje popis systémů městské hromadné dopravy v obou městech, které jsou poté srovnány. V závěrečném shrnutí jsou přiblíženy návrhy ke zlepšení MHD ve městě Almaty.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses