Marketing neziskové organizace NEstárniBLBĚ z.s. - Bláhová, Barbara; Procházková, Markéta; Žákavec, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zaobírá užitím marketingu v neziskových organizacích, specificky v zapsaném spolku NEstárniBLBĚ. Cílem bakalářské práce je analyzovat a hodnotit současnou marketingovou strategii neziskové organizace NEstárniBLBĚ a podle získaných informací vypracovat návrhy a doporučení pro zlepšení nynějšího marketingu, aby se spolek dostal do většího povědomí veřejnosti. V teoretické části bakalářské práce jsou definovány termíny z oblasti marketingu a neziskového sektoru. Jedná se o pojmy marketing neziskových organizací, marketingový mix, marketing na internetu, spolek a sociální služby poskytované seniorům. Praktická část této bakalářské práce se soustředí na marketingovou analýzu spolku NEstárniBLBĚ s uplatněním hloubkového rozhovoru s prezidentem organizace panem Jakubem Žákavcem a panem Davidem Doksanským, marketingového mixu a situační analýzy. S ohledem na tyto analýzy a poskytnuté informace v rámci rozhovorů jsou uvedeny návrhy a doporučení pro případné zlepšení marketingu ve vybraném spolku.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses