Marketingová analýza značky Ukrainian Small Models - Semenyuk, Oleksandra (2021)
Cílem této bakalářské práce je určit efektivitu současné marketingové taktiky značky Ukrainian Small Models při naplnění jejích cílů na základě marketingového výzkumu spokojenosti zákazníků a provedení komplexní marketingové analýzy. V teoretické části jsou popsané marketingová strategie a taktika, marketingový výzkum a jeho metody, měření zákaznické spokojenosti. V praktické části je představená vybraná značka. Prvním krokem analýzy bylo provedení elektronického dotazníkového šetření pro měření spokojenosti zákazníků značky, bylo získáno 104 odpovědí. Následně byl vypočítán index ECSI. V dalších krocích proběhla analýza okolí značky pomocí metod strategické marketingové analýzy. Na základě zjištění byly ověřeny stanovené hypotézy a formulována doporučení pro vlastníky značky.