Marketingová analýza značky Ukrainian Small Models - Semenyuk, Oleksandra; Horová, Olga; Kolesnik, Nikolaj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je určit efektivitu současné marketingové taktiky značky Ukrainian Small Models při naplnění jejích cílů na základě marketingového výzkumu spokojenosti zákazníků a provedení komplexní marketingové analýzy. V teoretické části jsou popsané marketingová strategie a taktika, marketingový výzkum a jeho metody, měření zákaznické spokojenosti. V praktické části je představená vybraná značka. Prvním krokem analýzy bylo provedení elektronického dotazníkového šetření pro měření spokojenosti zákazníků značky, bylo získáno 104 odpovědí. Následně byl vypočítán index ECSI. V dalších krocích proběhla analýza okolí značky pomocí metod strategické marketingové analýzy. Na základě zjištění byly ověřeny stanovené hypotézy a formulována doporučení pro vlastníky značky.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses