Analýza interní komunikace vybrané společnosti - Pavlová, Kristýna; Králová, Tereza, 1978-; Nováková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce pojednává o efektivitě interní komunikace v konkrétní společnosti. Cílem je analyzovat současný stav fungování interní komunikace a definovat kroky, které aktuálně zkoumaná společnost podstupuje pro zajištění její efektivity. Teoretická část se opírá o rešerší odborné české i zahraniční literatury. Ta determinuje praktickou část této práce, ve které je proveden sekundární a primární výzkum. Konkrétně jsou analyzovány interní dokumenty, dále implikovány informace získané v rámci konzultací se specialisty interní komunikace a rovněž je provedeno kvantitativní dotazníkové šetření. Na základě zjištění jsou navržena opatření, která reflektují potřeby zkoumané společnosti a napomůžou k zefektivnění zkoumané interní komunikace, v čemž tkví hlavní přínos této práce.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses