Vývoj e-shopu pro streetwearovou značku oblečení - Chesebieva, Tatiana; Dědic, Filip; Bedřichová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Hlavním cílem této bakalářské práce je navrhnout a vyvinout internetový obchod pro streetwearovou značku oblečení La Bohème de Prague. V teoretické části práce je nejprve představena základní informace o struktuře a typických funkcích e-shopů, potom jsou rozebrány některé z nejpopulárnějších v ČR e-commerce redakčních systémů a jejich možnosti a omezení. Dále se práce zabývá designem uživatelského prožitku a konkrétně metodikou Human-centered design. Praktická část pak popisuje proces vývoje internetového obchodu pro značku – analýzu cílového trhu, vytvoření uživatelských scénářů a drátěných modelů, výběr vhodné platformy pro budování webu, její nastavení a samotnou tvorbu jednotlivých stránek. Na závěr praktické části se provádí uživatelské testování vytvořeného prototypu a úprava odhalených chyb.
Vedoucí práce: Filip Dědic
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses