Analýzu logistických procesů v prostředí elektronického obchodu ve firmě Emba trade - Goerojo, Martin; Vinš, Marek; Hašek, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce se bude zabývat analýzou logistických procesů v prostředí firmy Emba. Teoretická část se bude zabývat z velké části Supply Chain Managementem (SCM), se kterým musí pracovat i Emba. Pojem bude vysvětlen a práce se zaměří i na historický vývoj SCM. Dále bude popsán pojem Warehouse management systém, který hraje klíčovou roli v logistice skladu. Posledním tématem bude Reverzní logistika neboli logistika zpětných toků. Praktická část se zabývá popisem jednotlivých logistických procesů firmy Emba. Jednotlivé kapitoly sledují zboží od jeho příjmu na sklad, až po vychystání a odeslání cílovému zákazníkovi. Na základě mého pozorování provedu analýzu logistických procesů a pokusím se najít takové procesy, které snižují efektivitu chodu firmy. Tyto procesy poté popíšu a pokusím se přijít s vhodným řešením pro optimalizaci. Výsledky mého pozorování a návrhy na optimalizaci budu konzultovat s expertem v tomto oboru.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses