Analýza řízení animačních nástrojů vázaných na kulturní dědictví spjaté s rodinou Ringhofferů v katastru obcí Kamenice a Velké Popovice - Čermáková, Alžběta; Tyslová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá animačními nástroji, pomocí kterých je oživováno kulturního dědictví spjaté s rodinou Ringhofferů v obcích Kamenice a Velké Popovice. Cílem práce je zjistit, zda obce využívají své enkulturační a akulturační nástroje k upevňování významných prvků kulturní identity obcí a k upevňování lokálních míst paměti. Vyhodnocení bude probíhat na základě vlastního pozorování, osobních rozhovorů s aktéry kulturního dění v obcích a bude doplněno o anketní šetření z řad místních obyvatel. V závěru práce budou zhodnoceny animační nástroje a budou doplněny dalšími návrhy, které by mohly identitu obce ještě více propojit s kulturním a historickým odkazem rodiny Ringhofferů.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses