Analýza a porovnání výuky počítačových sítí - Jedlička, Václav (2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a porovnáním výuky počítačových sítí na středních školách v České republice. Cílem této práce je porovnání vybraných středních škol, na kterých výuka počítačových sítí probíhá. Pro dosažení cíle byla zvolena metodika dotazníkového šetření, do kterého bylo také zakomponováno několik znalostních otázek právě z oblasti počítačových sítí. Pro porovnání byly vybrány dvě střední průmyslové školy, kdy se jedna nachází geologicky v srdci Prahy a druhá na severu Čech, v Trutnově. Na základě dotazování a analýzy byla vytvořena sada doporučení pro obě školy.