Analýza a porovnání výuky počítačových sítí - Jedlička, Václav; Radváková, Věra; Zálešák, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a porovnáním výuky počítačových sítí na středních školách v České republice. Cílem této práce je porovnání vybraných středních škol, na kterých výuka počítačových sítí probíhá. Pro dosažení cíle byla zvolena metodika dotazníkového šetření, do kterého bylo také zakomponováno několik znalostních otázek právě z oblasti počítačových sítí. Pro porovnání byly vybrány dvě střední průmyslové školy, kdy se jedna nachází geologicky v srdci Prahy a druhá na severu Čech, v Trutnově. Na základě dotazování a analýzy byla vytvořena sada doporučení pro obě školy.
Vedoucí práce: Věra Radváková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses