Strategická analýza Form Factory s.r.o. - Pham, Anh Tu (2021)
Bakalářská práce představuje souhrn informací strategické analýzy společnosti Form Factory s.r.o. Cílem bakalářské práce je provedení strategické analýzy, detailně analyzovat její dílčí prvky a následně její souhrnné zhodnocení a navržení případného zlepšení. Práce je rozdělena na dvě části, jejíž první část je teoretická a část druhá praktická. V teoretické části jsou přiblíženy jednotlivé poznatky strategické analýzy. V části druhé pak následuje podrobná analýza a rozbor těchto částí aplikované na konkrétní podnik. V práci jsou především použity následující analýzy: PESTEL analýza, Porterova analýza pěti sil, VRIO analýza, finanční analýza a SWOT analýza. Výstupem práce je souhrn informací, které mohou být použity pro zlepšení aktuální strategie, kterou společnost využívá nebo naopak k vytvoření úplně nové strategie.