Strategická analýza podniku Moser, a.s. - Le, Hai Nhi; Sieber, Patrik, 1977-; Stasa, Michele; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem bakalářské práce je zjištění silných a slabých stránek, příležitostí a ohrožení podniku MOSER, a.s. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsána základní terminologie a v části praktické je teorie aplikována. Práce se zabývá analýzou vnějšího okolí podniku a analýzou vnitřních zdrojů a schopností podniku, kde jsou použity metody PESTEL analýza, analýza odvětví, analýza konkurence, Porterův model pěti sil, VRIO analýza, finanční analýza a SWOT analýza.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses