Strategická analýza podniku DS Smith Packaging Czech Republic s.r.o. - Pantilimonová, Karolin (2021)
Cílem bakalářské práce je strategicky zhodnotit pozici firmy DS Smith Packaging Czech Republic s.r.o. na českém trhu s lepenkovými a papírovými obaly se zřetelem na konkurenci v daném odvětví. Výsledkem této práce bude identifikace hlavních silný stránek, slabých stránek, příležitostí a hrozeb. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v obou částech se rozebírá vnější a vnitřní prostředí podniku. Cíle práce dosáhne za použití nástrojů strategické analýzy, jako jsou PESTLE analýza, Porterův model pěti sil, VRIO analýza, finanční analýza nebo také SWOT matice.