Návrh a vývoj nativní pokladní aplikace pro android zařízení - Prokop, Miroslav (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá procesem návrhu a vývoje nativní pokladní aplikace pro Android zařízení. Cílem práce je vytvořit funkční verzi pokladní aplikace, která bude splňovat požadavky zadavatele a popsat její vývoj. Aplikace musí splňovat jistá specifika pro účely společnosti. Jedná se o jednoduchost, co nejvyšší možnou prevenci před ztrátou dat. Možnost v průběhu vytváření účtenky zasahovat vzdáleně do aplikace jako administrátor a s tím spojený stálý on-line režim aplikace. Cílem aplikace je zjednodušení procesu prodeje doplňkového sortimentu, zobrazování produktového listu a možnost okamžité on-line kontroly zaměstnanců zaměstnavatelem. Na základně podrobné analýzy požadavků zadavatele je vytvořen návrh aplikace a jejích technologií a ten je následně implementován do výsledné pokladní aplikace.