Návrh a vývoj nativní pokladní aplikace pro android zařízení - Prokop, Miroslav; Růžička, Vojtěch; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá procesem návrhu a vývoje nativní pokladní aplikace pro Android zařízení. Cílem práce je vytvořit funkční verzi pokladní aplikace, která bude splňovat požadavky zadavatele a popsat její vývoj. Aplikace musí splňovat jistá specifika pro účely společnosti. Jedná se o jednoduchost, co nejvyšší možnou prevenci před ztrátou dat. Možnost v průběhu vytváření účtenky zasahovat vzdáleně do aplikace jako administrátor a s tím spojený stálý on-line režim aplikace. Cílem aplikace je zjednodušení procesu prodeje doplňkového sortimentu, zobrazování produktového listu a možnost okamžité on-line kontroly zaměstnanců zaměstnavatelem. Na základně podrobné analýzy požadavků zadavatele je vytvořen návrh aplikace a jejích technologií a ten je následně implementován do výsledné pokladní aplikace.
Vedoucí práce: Vojtěch Růžička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses