Strategická analýza vybrané společnosti (Kuban Agro-product) - Dolbysh, Viacheslav (2021)
Předmětem této práce je vypracování strategické analýzy společnosti Kuban Agro-produkt, provedená především z interních dat. V teoretické části jsou použity metody a analýzy vnějšího a vnitřního okolí podniku. Také je hodnocen stav společnosti v období koronaviru a krizový managment. V praktické části jsou implementovány analýzy z teoretické části, a pomocí získaných znalostí a dovedností při studiu shrnuty a doporučeny nové možné strategie rozvoje podniku. Tyto metody zahrnují PESTEL analýzu, analýzu odvětví, ve kterém podnik působí, a také Porterův model pěti sil, VRIO analýzy, Portfolio a SWOT analýzy.