Strategická analýza vybrané společnosti (Kuban Agro-product) - Dolbysh, Viacheslav; Dvořáček, Jiří, 1947-; Ettelová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Předmětem této práce je vypracování strategické analýzy společnosti Kuban Agro-produkt, provedená především z interních dat. V teoretické části jsou použity metody a analýzy vnějšího a vnitřního okolí podniku. Také je hodnocen stav společnosti v období koronaviru a krizový managment. V praktické části jsou implementovány analýzy z teoretické části, a pomocí získaných znalostí a dovedností při studiu shrnuty a doporučeny nové možné strategie rozvoje podniku. Tyto metody zahrnují PESTEL analýzu, analýzu odvětví, ve kterém podnik působí, a také Porterův model pěti sil, VRIO analýzy, Portfolio a SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses