Přístupy k řešení problematiky vizuálního smogu v památkových rezervacích v Praze a v Plzni - Bairamyan, Viktoriya; Kouba, Vojtěch, 1983-; Hucková, Barbara, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem bakalářské práce je popsat a zhodnotit přístupy k řešení problematiky zahlcení vizuálním smogem v prostoru památkových rezervací v hlavním městě Praze a v Plzni. Práce zkoumá existující nástroje regulace vizuálního smogu a související pravomoci jednotlivých státních orgánů. Je popsán vliv na vnímání vzhledu historických center měst.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses