Strategická analýza České aerolinie a.s. - Priadun, Daryna; Kislingerová, Eva, 1950-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat strategickou analýzu pro podnik České aerolinie a.s. a následně navrhnout strategická doporučení pro zvýšení její konkurenceschopnosti a úspěšné fungování na trhu letecké dopravy. Práce je rozdělená do dvou částí, a to teoreticko-metodologické a praktické. V teoreticko-metodologické části jsou vysvětleny metody a postupy, které jsou následně aplikovány v části praktické. Zpracovaná strategická analýza zahrnuje především dopad pandemie způsobené onemocněním covid-19 na leteckou společnost. Výsledkem této práce je zpracování syntézy na základě výsledků strategické analýzy podniku a návrh doporučení pro využití identifikovaných příležitostí a odhalení hrozeb.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses