Nová národní značka Česká republika : země pro budoucnost a její komunikace v praxi - Venkrbcová, Ellen; Dianová, Markéta; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Práce si klade za cíl zjistit stav současného národního brandingu České republiky, konkrétně na základě kvantitativního a kvalitativního výzkumu na konkrétních vzorcích respondentů odpovědět na otázky, jak je z jejich strany země vnímána, zda v tomto vnímání existuje mezera mezi identitou a image země, do jaké míry se zjištěná identita a image shodují s positioningem národní značky Česká republika: země pro budoucnost a jakým způsobem s touto značkou pracují vybraní státní aktéři prezentace země v zahraničí. Teoretická část práce vysvětluje základní pojmy z oblasti péče o pověst země, zejména pak z oblasti nation brandingu, a seznamuje čtenáře se současnou národní značkou. Praktická část je věnována výzkumu a zodpovězení stanovených otázek.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses