Podpora marketingu pomocí YouTube influencerů - Seidl, Pavel; Pavlíček, Antonín, 1977-; Procházka, David Anthony; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato práce zkoumá fenomén influencer marketingu na sociálních sítích a využití této techniky marketingu v oblasti marketingové komunikace společností vytvářejících počítačový hardware. Cílem práce je prozkoumat influencer marketing na platformě YouTube. První část práce se zaměřuje na teoretické vymezení pojmů a problematiky co se týče marketingové komunikace. V praktické části jsou popsány formy videí propagující produkty společností. Následně jsou zhodnocena data z dotazníku zaměřeného na sledující největších influencerů v tomto odvětví na platformě YouTube a zjišťuje se, jaký efekt mají na své publikum.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses