Návrh a realizace webových stránek pro letní dětský tábor - Večerníková, Šárka (2021)
Cílem bakalářské práce je vytvoření pilotní verze webových stránek pro letní dětský tábor s responsivním webdesignem. Bakalářská práce obsahuje návrh, realizaci a implementaci webové stránky tvořené v redakčním systému WordPress. Součástí práce je analýza současného stavu, dotazníkové šetření požadavků organizátorů na webové stránky a jejich zpracování. Vedlejším cílem je shrnutí základních principů vhodného grafického webdesignu s aktuálními trendy, jež jsou zahrnuty v návrhu nových web stránek. Práce dále popisuje tvorbu a implementaci vlastní šablony pro WordPress. Návrh a realizace jsou řešeny rigorózní metodikou vodopádového přístupu. Výstupem práce jsou funkční webové stránky.