Návrh a realizace webových stránek pro letní dětský tábor - Večerníková, Šárka; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Cílem bakalářské práce je vytvoření pilotní verze webových stránek pro letní dětský tábor s responsivním webdesignem. Bakalářská práce obsahuje návrh, realizaci a implementaci webové stránky tvořené v redakčním systému WordPress. Součástí práce je analýza současného stavu, dotazníkové šetření požadavků organizátorů na webové stránky a jejich zpracování. Vedlejším cílem je shrnutí základních principů vhodného grafického webdesignu s aktuálními trendy, jež jsou zahrnuty v návrhu nových web stránek. Práce dále popisuje tvorbu a implementaci vlastní šablony pro WordPress. Návrh a realizace jsou řešeny rigorózní metodikou vodopádového přístupu. Výstupem práce jsou funkční webové stránky.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses