Optimalizace vybraného výrobního procesu potravinářského podniku Mléko s.r.o - Nechyba, Václav; Svobodová, Hana, 1961-; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je prostřednictvím analýzy výrobního procesu a osobních rozhovorů se zaměstnanci a vedením podniku nalézt takové procesy v podniku Mléko s.r.o., u kterých dochází k plýtvání. Dalším cílem je poskytnutí návrhů řešení a finanční zhodnocení jejich implementace. Ke splnění tohoto cíle bylo mimo jiné uspořádáno 10 měření a bylo čerpáno z interních dokumentů podniku. Práce přichází s návrhy řešení nalezených problémů, které dokáží podniku uspořit až 2 360 682 Kč za rok s návratností 3-10 měsíců.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses